WordPress

Snelheid

Snelheid is bij iedere website erg belangrijk! Omdat WordPress een simpele basis heeft is snelheid geen probleem meer. Mocht de website traag worden, dan kunnen wij die versnellen!

Gebruiksvriendelijk

Wordpress is zo ontwikkeld dat iedere gebruiker en/of ontwikkelaar makkelijk nieuwe pagina’s of berichten kan aanmaken. Voor het ontwikkelen is wel enige kennis vereist.

Ongekend aantal functionaliteiten

Omdat WordPress een OpenSource systeem is, wordt er door meerdere mensen aan gewerkt. Dit heeft veel voordelen tbv. de functionaliteiten. De meeste functies bestaan al!

Betrouwbaar en veilig

Wordpress is van nature al veilig door de verschillende updates die uitgebracht worden (meerdere keren per jaar). Daarvoor moet u wel inloggen in het beheerders gedeelte om de updates uit te voeren.

SEO Positief

Wordpress is vanaf het begin al geschreven op een manier dat de zoekmachines het fijn vinden! Het is dan ook begonnen als Blog systeem. Hierdoor is WordPress uitermate geschikt om hoger in Google en Bing te komen.

OpenSource

Omdat WordPress een OpenSource (Gratis) CMS is blijven er continu updates en verbeteringen in het systeem komen. Grote kans dat wanneer er een probleem optreedt het binnen een dag al is opgelost door iemand anders!