Responsive Webdesign

Multifunctioneel

Door gebruik te maken van responsive webdesign sta je toe dat alle bezoekers gebruik kunnen maken van u website, ongeacht het apparaat waar ze de website mee bezoeken.

Mobiel

Of uw mobiel in standaard positie of in horizontale positie staat maakt niets meer uit met responsive webdesign. Uw website ziet er op alle standen er geweldig uit.

Gebruiksvriendelijk

Responsive webdesign zorgt ervoor dat iedere bezoeker de website ziet zoals het hoort te zijn. Hierdoor kan iedereen alle letters en foto’s bekijken die op u website staan zonder rare capriolen.

Tablet

Samsung (Android), Windows of iPad (Apple) tablet? Het maakt allemaal niets meer uit! Uw website ziet er altijd uit zoals u het bedoelt heeft.

Zoekmachine positief

Sinds begin mei 2015 worden responsive websites hoger beoordeeld door Google. Daardoor is het tegenwoordig een must om een website te hebben die op alle apparaten zichtbaar is.

Computer

Met Responsive webdesign ziet uw website er zowel op een computer als op een tablet of smartphone goed uit! Responsive webdesign is dus voor iedereen een must!

Wilt u ook zo'n responsive website?